torsdag 29 mars 2007

Inaktivitet och shoppingguide till London

Usch, vad jag har varit inaktiv här på bloggen på sistone... Det måste det bli ändring på! Nu tänkte jag ta och fota min Londonshopping så ni får se vilka fynd det blev! :)
För övrigt har jag köpt nio (!) par skor den här månaden, så det är väl bäst att ni får se bild på dem också!

Här kommer nu en liten shoppingguide till London:
(Eftersom våran budget var begränsad och vi shoppade upp nästan alla pengar första dagen blev det inte så många olika ställen vi åkte till)

Oxford Street: Klassikern. Här finns allt coh lite till, och för den som endast ska va här en dag eller två är detta en klockren gata för att hitta allt du vill på. Det omtalade Topshop ligget här som du kan spendera säkert en hel dag i, coh dessutom finns massa skoaffärer, H&M, Urban Outfitters, Miss Selfridge, Zara, Beschka osv här.

Regent Street: En tvärgata till Oxford Street. Finns mycket affärer här, och bland annat lite mer lyxiga sådana. Denna leder upp till Piccadilly Circus, där vårat hostel låg. (Grymt prisvärt, och bättre läga får man nog leta efter).

Notting Hill: Vi åkte hit för att gå på Portobello Road Market, men upptäckte att det även fanns lite annat här. Grymt mysigt men proppat med folk. Är man inte intresserad av marknaden (som egentligen mest hade krimskrams förutom en stånd med vintage chanel-väskor) så ska amn nog åka hit någon dag då det inte är marknad. Men finns annars många vanliga affärer och mysiga caféer.

Shoreditch: Enklast kommer man nog hit genom att ta tunnelbanan till Liverpool Street Station. Vi hoppade av i Whitechapel, vilket också gick bra. Men det var ett otroligt mysko område, och vi fick gå ganska långt. Men Shoredith är troligt mysigt och ungdomligt. Massa mysiga fik och superbra Second Hand. Beyond Retro och Absolute Vintage är absolut att rekommendera! Det fanns dessutom mycket annat här och kändes väldigt trendigt.

Sedan hann vi inte med så mycket mer shopping under våran Londontripp, men om det blir så att jag bor där i ett par månbader till hösten så får jag väl berätta mer då!

Inga kommentarer: